دکتر مازیار محیطی اصلی
دانشکده: دانشکده علوم کشاورزی
گروه: گروه علوم دامی
University of Guilan
صفحه اصلی | ورود به سیستم

راهنمای ورود

| بــازیــابـــــی
کلمـه عبــور
| | English
دکتر مازیار محیطی اصلی
رتبه علمی:

استادیار

دانشکده:

دانشکده علوم کشاورزی

گروه:

گروه علوم دامی



بیوگرافی :: تحصیلات :: تالیفات :: دروس :: برنامه هفتگی :: نتایج امتحانات :: سایت های مرتبط :: CV :: ارتباط


- عضو باشگاه پژوهشگران جوان

- عضو سازمان نظام مهندسي كشاورزي و منابع طبيعي

- عضو انجمن علوم دامي ايران

- دوره آموزش پرورش شتر مرغ از سازمان جهاد کشاورزي

- دوره «پرورش طيور در مناطق گرمسيري» از مركز بين المللي مطالعات پيشرفته كشاورزي مديترانه‌اي، ساراگوسا، اسپانيا.  

- رساله نمونه دكتري دانشگاه تهران در بيست و يكمين جشنواره پژوهش دانشگاه تهران

- سخنران نمونه بخش تغذیه طیور در همایش ملی دام و طیور شمال کشور

- زبان: فارسي، انگليسي، اسپانيايي



کارشناسي: علوم دامي، پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران، 1383.

 

کارشناسي ارشد: تغذيه دام و طيور، دانشکده کشاورزي دانشگاه تربيت مدرس، 1385.

 

دکتراي تخصصي: تغذيه طيور، پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران، 1391.
 

    *  دوره پژوهشي 9 ماهه در دپارتمان علوم دامي دانشگاه پلي‌تكنيك مادريد، اسپانيا.



کتاب‌هاي تأليف و ترجمه شده:

 

1- شريعتمداري، ف. و محيطي اصلي، م. (1387) افزودنيهاي خوراک دام، طيور و آبزيان. تأليف، چاپ اول، مرکز نشر آثار علمي دانشگاه تربيت مدرس، 413 ص.

 

2- زاغري، م. و محيطي اصلي، م. (1388). ناهنجاري‌هاي تغذيه‌اي و گوارشي طيور، ترجمه، چاپ اول، انتشارات لاهيجي، 252 ص.

 

3- محيطي اصلي، م. ،حسيني، س. ع. ، ميمندي‌پور، ا. و مهدوي، ع. (1389). گیاهان دارویی در تغذیه دام و طیور. ترجمه، چاپ اول، انتشارات مؤسسه تحقيقات علوم دامي كشور، ۳۱۷ ص.

 


مقالات علمی و پژوهشي:

الف) مقالات چاپ شده در مجلات بين المللي:

 

Mateos, G. G., Mohiti-Asli, M., Borda, E., Mirzaei, S., and Frikha, M. (2014). Effect of inclusion of porcine mucosa hydrolysate in diets varying in lysine content on growth performance and ileal histomorphology of broilers. Animal Feed Science and Technology, 187: 53-60.

 

Frikha, M., Mohiti-Asli, M., Chetit, C., and Mateos, G. G (2014). Hydrolyzed porcine mucosa in broiler diets: Effects on growth performance, nutrient retention, and histomorphology of the small intestine. Poultry Science, 93 (2): 400-411.

 

Hosseini, S. A., Meimandipour, A., Alami, F., Mahdavi, A., Mohiti-Asli, M., Lotfollahian, H., and Cross, D. (2013). Effects of ground thyme and probiotic supplements in diets on broiler performance, blood biochemistry and immunological response to sheep red blood cells. Italian Journal of animal Science, 12(1): 116-120.

 

Mohiti-Asli, M., Shivazad, M., Zaghari, M., Rezaian, M., Aminzadeh, S., and Mateos, G. G. (2012). Effects of feeding regimen, fiber inclusion, and crude protein content of the diet on performance and egg quality and hatchability of eggs of broiler breeder hens. Poultry Science, 91: 3097-3106.

 

Mohiti-Asli, M., Shivazad, M., Zaghari, M., Rezaian, M., Aminzadeh, S., and Mateos, G. G. (2012). Dietary fibers and crude protein content alleviates hepatic fat deposition and obesity in broiler breeder hens. Poultry Science, 91: 3107-3114.

 

Pérez-Bonilla, A., Novoa, S., Garcia, J., Mohiti-Asli, M., Frikha, M., and Mateos, G. G. (2012). Effects of energy concentration of the diet on productive performance and egg quality of brown egg-laying hens differing in initial body weight. Poultry Science, 91: 3156-3166.

 

Mohiti-Asli, M. and Zaghari, M. (2010). Does dietary vitamin E or C decrease egg yolk cholesterol? Biological Trace Element Research, 138: 60–68.

 

Mohiti-Asli, M., Shariatmadari, F. and Lotfollahian, H. (2010). The influence of dietary vitamin E and selenium on egg production parameters, serum and yolk cholesterol and antibody response of laying hen exposed to high environmental temperature. Archiv für Geflügelkunde, 74(1): 43–50.

 

Mohiti-Asli, M., Shariatmadari, F., Lotfollahian, H. and Mazuji, M. T. (2008). Effects of supplementing layer hen diets with selenium and vitamin E on egg quality, lipid oxidation and fatty acids composition during storage. Canadian Journal of Animal Science, 88(3): 475-483.

 

Mohiti-Asli, M., Hosseini, S. A., Lotfollahian, H. and Shariatmadari, F. (2007). Effect of probiotics, yeast, vitamin E and vitamin C supplements on performance and immune response of laying hen during high environmental temperature. International Journal of Poultry Science, 6(12): 895-900.

 

ب) مقالات چاپ شده در مجلات علمي و پژوهشي:

 

1- محيطي اصلي، م.، شريعتمداري، ف.، لطف الهيان، ه. و حسيني، س. ع. (1386). بررسي اثرات سطوح مختلف پيش‌مخلوط ويتاميني و معدني بر عملکرد مرغ و کيفيت تخم‌مرغ در شرايط تنش گرمايي. فصلنامه پژوهشهاي علوم دامي، 2: 12-19.

 

2- محيطي اصلي، م.، شريعتمداري، ف.، لطف الهيان، ه. (1388). بررسي خصوصيات کيفي، پراکسيداسيون چربي‌ها و ترکيب اسيدهاي چرب در طول دوره نگهداري در تخم‌مرغهاي غني‌شده با سلنيوم و ويتامين E. فصلنامه دامپزشكي پژوهش و سازندگي، 82: 38-48.


3- زاغري، م. و محيطي اصلي، م.(1390). اثرات ويتامين‌هاي E و C بر عملكرد مرغ‌هاي تخمگذار، فراسنجه‌هاي خوني و كلسترول تخم‌مرغ. مجله تحقيقات دامپزشكي 66(2): 137-142.

 

4- حسيني، س. ع.، محيطي اصلي، م.، لطف الهيان، ه، آقاشاهي، ع. ر.، مهدوي، ع. و حسيني، ه. (1388). تعيين ارزش غذايي ضايعات توت سفيد و استفاده از آن در تغذيه جوجه‌هاي گوشتي. پژوهش و سازندگي. 84.

 

5- حسيني، س. ع.، محيطي اصلي، م.، لطف الهيان، ه، ميمندي‌پور، ا.، حسيني، س. ج. و حسيني، س. ه. (1388). انتخاب سن و سطح مناسب محدوديت غذايي در جوجه‌هاي گوشتي با استفاده از تصميم‌گيري چند شاخصه. فصلنامه پژوهشهاي علوم دامي،10: 45-52.

 

6- یوسفی کلاریکلائی، ک.، محیطی اصلی، م.، حسینی، س. ع. و یوسفی کلاریکلائی، ح. (1391). اثرات آنتي‌بيوتيک، پروبیوتیک، پري‌بيوتيک و مولتي آنزیم در جیره های پلت شده بر عملکرد جوجه های گوشتی، تحقیقات تولیدات دامی، 4: 63-72.

 


7- همدیه، م.، حسینی، س. ع.، لطف‌الهیان، ه.، محیطی‌اصلی، م. و غلامی کرکانی، ع. (۱۳۹۲) اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو گوشت در جوجه‌‌های گوشتی، تحقیقات تولیدات دامی، ۲(۲): ۴۳-۵۳.

 

8- محمدی، ح.، موسوی، س. ن.، محیطی اصلی، م.، فرودی، ف.، مستشاری، م. و هادی تواتری، م. ح. (1392).  اثرات امولسيون کننده ي آويلاك بر عملکرد و قابلیت هضم چربی در جوجه های گوشتی، نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 102: 34-41. 

 

9-  حسيني ، س. ع.، ميمندي پور، ا.، محيطي اصلي، م.، لطف الهيان، ه. سلطانی، د. (1392). بررسي اثرات افزودنيها بر عملكرد، ايمني و فراسنجه هاي مرتبط با آسيت در جوجه هاي گوشتی، مجله پژوهشهاي سلولي و مولكولي (مجله زيست شناسي ايران)، 26(4): 416-425.

 

ج) مقالات ارائه شده و چاپ شده در کنگره‌هاي خارج از کشور:

 

1. Mohiti-Asli M., Shariatmadari F., Lotfollahian H. (2008). Effects of vitamin E and selenium dietary supplements on performance, egg quality and immune response of laying hen exposed to high environmental temperature. British Society of Animal Science Annual Conference. Scarborough, Yorkshire, UK.

 

2. Mohiti-Asli, M., Hosseini, S. A., Lotfollahian, H. and Shariatmadari, F. (2008). Effect of probiotics, yeast, vitamin E and vitamin C supplements on performance and immune response of laying hen during high environmental temperature. 1st Mediterranean Summit of WPSA. Porto Carras, Chalkidiki, Greece.

 

3. Mahdavi, A., Hosseini, S. A., Mohiti-Asli, M., Lotfolahiyan, H., Aghashahi, A., Hosseini, S. H., Mirabdolbaghi, J., Alemi, F. (2009). Evaluation of nutritive value of white mulberry (Morus alba) fruits waste. British Society of Animal Science Annual Conference. Scarborough, Yorkshire, UK.

 

4. Zaghari, M. and Mohiti-Asli, M. (2010). The effect of various levels of vitamin C supplementation on serum metabolites and lipid profiles of layer hens. Proceedings of 2010 International Conference on Agricultural and Animal Science, Singapore, 123-126.

 

5. Mousavi, S. N., Mohammadi, H., Foroudi, F., Mostashari, M. and Mohiti Asli, M. (2010). Effects of different inclusion levels of an emulsifier on performance of broiler chickens. World"s Poultry Science Association (UK Branch) Annual Meeting.

 

6. Hosseini, S. A. Mohiti-Asli, M. Lotfollahian, H. Babaie, M. Hosseini, S. J. Aghashahi, A. R. Mahdavi A. (2010). Simple additive weighting as a tool for decision making in poultry research. World"s Poultry Science Association (UK Branch) Annual Meeting.

 

7. Hosseini, S. N., Mohiti-Asli, M., Lotfollahian, H., Mahdavi, A. (2010). How much methionine could be replaced by betaine to improve carcass characteristics of broiler chickens without reducing growth rate? World"s Poultry Science Association (UK Branch) Annual Meeting.

 

8. Yousefi Kalarikalaie, K., Yousefi Kalarikalaie, H., Eghbalian, A. N., Shojaie, H., Mohiti-Asli, M. and Hosseini, S. N. (2010). Effect of egg size on hatchability and performance of hatchlings World"s Poultry Science Association (UK Branch) Annual Meeting.

 

9. Mohiti-Asli, M., M. Shivazad, M. Zaghari, M. Rezaian, S. Aminzadeh, and G. G. Mateos (2011). Effects of feeding strategy, fiber source of the diet, and crude protein content on productive performance of broiler breeder hens. Poultry Science Association Annual Meeting. America"s Center Convention Complex, St. Louis, Missouri, USA.

 

10. Mohiti-Asli, M., Frikha, M., Jabour, C., Borda, E., Cámara, L., and Mateos, G.G. (2011). Growth response of broiler chickens to inclusion of hydrolyzed porcine mucosa (Palbio) in diets varying in total lysine content. Poultry Science Association Annual Meeting. America"s Center Convention Complex, St. Louis, Missouri, USA.

 

11. Frikha, M., Mirzaie, S., Irandoust, H., Mohiti-Asli, M., Chetrit, C., and Mateos, G.G. (2011). Growth response of broilers to lysine levels and hydrolyzed porcine digestive mucosa (Palbio) inclusion in diet from 1 to 21 d of age. Poultry Science Association Annual Meeting. America"s Center Convention Complex, St. Louis, Missouri, USA.

 

12. Mohiti-Asli, M., Frikha, M., Jabour, C., Borda, E., Cámara, L., and Mateos, G.G. (2011). Efecto de la inclusion de un hidrolizado de mucosa digestive porcina (Palbio 50 RD®) en piensos de broilers con niveles deferentes se lisina. Asociacion Interprofesional para el Desarrollo Agrario (AIDA) Zaragoza, España, 171.

 

13. Frikha, M., Mirzaie, S., Irandoust, H., Mohiti-Asli, M., Chetrit, C., and Mateos, G.G. (2011). Efecto de la inclusion de un hidrolizado de mucosa digestive porcina (Palbio 50 RD) y del nivel de lisina del pienso sobre los parametros productivos en pollos de 1 a 21 dias de edad. Asociacion Interprofesional para el Desarrollo Agrario (AIDA) Zaragoza, España, 189.

 

14. Sedaqat, V., Zaghari, M., Shivazad, M., and Mohiti-Asli, M. (2011). Effect of vitamin E on broiler breeder hen performance at later phase of egg production. 18th European Symposium on Poultry Nutrition. Turkish Branch of The World’s Poultry Science Association, Çeşme-Izmir, Turkey.

 

15. Mohiti-Asli, M., Shivazad, M., Zaghari, M., Rezaian, M.and Aminzadeh, S. (2012). Effects of dietary fiber source and crude protein content on plasma and liver lipids in broiler breeder hens fed restricted or ad libitum. Poultry Science Association 101st Annual Meeting. The Georgia Center, Athens, Georgia, July 9-12, 2012.

 

16. Perez-Bonilla, A., Novoa, S., Garcia, J., Mohiti-Asli, M., Frikha, M., and Mateos, G. G. (2012). Effects of energy concentration of the diet on productive performance and egg quality traits of brown egg-laying hens differing in initial body weight. Poultry Science Association 101st Annual Meeting. The Georgia Center, Athens, Georgia, July 9-12, 2012.

 

17. Hosseini, S.A., Mahdavi, A., Lotfollahian, H., Mohiti-Asli, M., Rezapourian, E., Meimandipour, A. and Alemi, F. (2012). Determination of energy equivalent value of Natuzyme-P in corn and soybean based diet by multiattribute decision making methods, International Conference on Animal Nutrition and Environment, Tailand, 799- 802.

 

د) مقالات ارائه شده و چاپ شده در مجموعه مقالات کنگره‌هاي داخل كشور:

 

1- محيطي اصلي، م.، شريعتمداري، ف.، لطف الهيان، ه. و حسيني، س. ع. (1386). بررسي اثرات سطوح مختلف پيش‌مخلوط ويتاميني و معدني بر عملکرد مرغ و کيفيت تخم‌مرغ در شرايط تنش گرمايي. مجموعه مقالات دومين کنگره علوم دامي و آبزيان کشور،852-855.

 

2- محيطي اصلي، م.، حسيني، س. ع. و لطف الهيان، ه. (1386). تأثير پروبيوتيک، ويتامين E و C بر عملکرد و پاسخ ايمني مرغ‌هاي تخمگذار در شرايط تنش گرمايي. مجموعه مقالات دومين کنگره علوم دامي و آبزيان کشور، 848-851.

 

3- محيطي اصلي، م.، شريعتمداري، ف. و لطف الهيان، ه. (1386). بررسي اثرات سلنيوم و ويتامين E بر عملکرد مرغ‌هاي تخمگذار در دماي بالاي محيط. ششمين همايش ملي علوم کشاورزي و منابع طبيعي باشگاه پژوهشگران جوان واحد کرج، 336.

 

4- محيطي اصلي، م.، شريعتمداري، ف.، لطف الهيان، ه. (1387). مقايسه اثرات سلنيوم آلي و معدني بر خصوصيات کيفي، پراکسيداسيون چربيها و ترکيب اسيدهاي چرب تخم‌مرغهاي نگهداري شده در دماي محيط. سومين کنگره علوم دامي کشور، 166.

 

5- حسيني، س. ع.، محيطي اصلي، م.، لطف الهيان، ه، شريعتمداري، ف و حسيني، س. ج. (1387). استفاده از تصميم‌گيري چند شاخصه در انتخاب سن و سطح مناسب محدوديت‌ غذايي در جوجه‌هاي گوشتي. سومين کنگره علوم دامي کشور، 162.

 

6- حسيني، س. ع.، محيطي اصلي، م.، لطف الهيان، ه، آقاشاهي، ع. ر.، مهدوي، ع. و حسيني، ه. (1387). بررسي ارزش غذايي ضايعات توت سفيد و استفاده از آن در تغذيه جوجه‌هاي گوشتي. سومين کنگره علوم دامي کشور، 189.

 

7- ملک محمدي، ح.، شريعتمداري، ف.، حسيني، س. ع.، کريمي ترشيزي، م. ا.، خيرخواه، ا. ر. و محيطي اصلي، م. (1387). اثر سطوح مختلف ويتامين E و سلنيوم معدني بر سيستم ايمني مرغ‌هاي تخمگذار. سومين کنگره علوم دامي کشور، 317.

 

8- ملک محمدي، ح.، شريعتمداري، ف.، حسيني، س. ع.، کريمي ترشيزي، م. ا.، خيرخواه، ا. ر. و محيطي اصلي، م. (1387). تاثير سطوح مختلف ويتامين E و سلنيوم معدني بر خصوصيات کيفي و اسيدهاي چرب تخم‌مرغ در مرغهاي تغذيه شده با دان كتان. سومين کنگره علوم دامي کشور،140.

 

9- فاضلي نسب، م.، شريعتمداري، ف.، حسيني، س. ع. و محيطي اصلي، م. (1387). اثرات آنزيم، پروبيوتيک و آنتي‌بيوتيک بر عملکرد و قابليت هضم مواد مغذي در جوجه‌هاي گوشتي. سومين کنگره علوم دامي کشور، 167.

 

10- محیطی اصلی، م.، شیوازاد، م.، زاغری، م.، رضائیان، م. و امین زاده، س. (1392). اثرات نحوه خوراك‌دهي، نوع الياف و سطح پروتئين جيره بر پاسخ‌هاي ايمني مرغ‌هاي مادر گوشتی، همایش ملی دام و طیور شمال کشور، 599-602.

 

11- صداقت، و.، شیوازاد، م.، زاغری، م.و محیطی اصلی، م. (1392). اثرات ویتامین E و وزن مرغ¬های مادر گوشتی بر عملکرد تولیدمثلی و کلسترول تخم-مرغ، همایش ملی دام و طیور شمال کشور، 603-607.

 

12- محیطی اصلی، م. و قناعت¬پرست رشتی، م. (1393). اثرات افزودن اسانس آویشن کوهی و ترکیب فیتوبیوتیک تجاري به جیره بر عملکرد رشد جوجه هاي گوشتی، ششمین کنگره علوم دامی ایران، دانشگاه تبریز، تبریز.

 

13- محیطی اصلی، م. و قناعت¬پرست رشتی، م. (1393). مقایسه اثر اسانس تجاري آویشن کوهی و دیکلازوریل بر عملکرد رشد جوجه هاي گوشتی در چالش تجربی کوکسیدیوز، ششمین کنگره علوم دامی ایران، دانشگاه تبریز، تبریز.

 

14- وزیري، س.، محمدي، م. و محیطی اصلی، م. (1393). اثر سطوح مختلف خرماي ضایعاتی کامل در جیره بر عملکرد جوجه هاي گوشتی، ششمین کنگره علوم دامی ایران، دانشگاه تبریز، تبریز.

 

15- محمدپور، ف.،درمانی کوهی، ح.، محیطی اصلی، م. و صفري، ح. (1393). اثرات استفاده از عصاره آبی آویشن شیرازي در جیره بر عملکرد و ثبات اکسیداتیو گوشت درجوجه هاي گوشتی، ششمین کنگره علوم دامی ایران، دانشگاه تبریز، تبریز.

 

16- صفري، ح.، محیط، ا.، محیطی اصلی، م. و محمدپور، ف. (1393). اثر سطوح مختلف پودر خشک شده گیاه خرفه بر عملکرد و متابولیتهاي خونی جوجه هاي گوشتی، ششمین کنگره علوم دامی ایران، دانشگاه تبریز، تبریز.
 

 

17- اسمعیل نیا عمران، ع.، محیط، ا.، محیطی اصلی، م. (1393). اثر سطوح مختلف لسیتین سویا وروغن گیاهی خام جیره بر عملکرد جوجه هاي گوشتی، ششمین کنگره علوم دامی ایران، دانشگاه تبریز، تبریز.

 

18- صفري، ح.، محیطی اصلی، م. و دژم خوی، م. (1393). تأثیر سطوح مختلف پودر خشک شده گیاه خرفه بر متابولیت-هاي خونی بره¬هاي نر پرواري، ششمین کنگره علوم دامی ایران، دانشگاه تبریز، تبریز.

 

 

ه) مقالات گردآوري و ترجمه‌اي چاپ شده:

 

1- محيطي اصلي، م. (1384). مقايسه تأثير سلنيوم معدني با سلنيوم آلي بر توليد مرغ وغلظت سلنيوم تخم‌مرغ. فصلنامه علمي تخصصي طيور چکاوک، 14(4): 99-111.

 

2- محيطي اصلي، م. و شريعتمداري، ف. (1385). سلنيوم در تغذيه طيور. فصلنامه علمي تخصصي طيور چکاوک، 15(1): 103-120.

 

3- محيطي اصلي، م. (1387). اثرات افزودنيهاي خوراكي بر كاهش وقوع سندرم آسيت در جوجه‌هاي گوشتي. فصلنامه علوم دامي دانشگاه تهران، 2(2): 9-13.

 

4- محيطي اصلي، م. (1387). مشکلات تعيين دقيق احتياجات غذايي طيور در شرايط تنش گرمايي. فصلنامه علمي تخصصي طيور چکاوک، 17(4): 75-94.

 

5- محيطي اصلي، م. و مروج، ح. (1388). نقش تغذيه و دستگاه گوارش در سيستم ايمني طيور. فصلنامه علمي تخصصي طيور چکاوک، 18 (1): 81-103.
 



جیره نویسی دام و طیور (کارشناسی)

ویتامین ها و مواد معدنی (کارشناسی ارشد) 

مرغداری (کارشناسی ناپیوسته)

دامپروری عمومی (کارشناسی)

پرورش طيور (کارشناسی)

پرورش جوجه هاي گوشتي (کارشناسی)



نيمسال اول 94-93
روز/ساعت 8 - 10 10 - 12 12 - 14 14 - 16 16 - 18 18 - 20
شنبه مرغداری (عملی- گ1) مرغداری (عملی- گ2) / جلسه گروه نماز و ناهار پاسخگويي به دانشجويان تحقيق و پژوهش -
یکشنبه دامپروری عمومی عملیات دامپروری عمومی نماز و ناهار راهتمایی دانشجویان تحصیلات تکمیلی تحقيق و پژوهش -
دوشنبه جیره نویسی (عملیات 1) جیره نویسی (عملیات 2) نماز و ناهار تحقيق و پژوهش جیره نویسی نظری -
سه شنبه ویتامین ها و مواد معدنی ویتامین ها و مواد معدنی (گ) نماز و ناهار مرغداری نظری مرغداری نظری (گ) -
چهارشنبه رسیدگی به امور مرغداری دانشکده رسیدگی به امور مرغداری دانشکده دامپروری عمومی عملیات دامپروری عمومی تحقيق و پژوهش -


نمرات میان ترم پرورش طیور (اردیبهشت 1393)



ارزیابی جوجه کشی
راهنمای پرورش جوجه های گوشتی
کتاب افزودنیهای خوراک دام، طیور و آبزیان
آمار سرشماری مرغداری های گوشتی 1391


CV [ دانلود ]


تماس با ما دکتر مازیار محیطی اصلی
m.mohiti@gmail.com, mmohiti@guilan.ac.ir
6690274
دانشگاه گیلان، دانشکده کشاورزی، گروه علوم دامی، صندوق پستی 1314-41635
کد پستی 58643-41889
Email: m.mohiti@gmail.com, mmohiti@guilan.ac.ir   ورود به سیستم