آریا باباخانی لشکان
دانشکده: دانشکده منابع طبیعی
گروه: گروه شیلات
University of Guilan
صفحه اصلی | ورود به سیستم

راهنمای ورود

| بــازیــابـــــی
کلمـه عبــور
| | English
آریا باباخانی لشکان
رتبه علمی:

استادیار

دانشکده:

دانشکده منابع طبیعی

گروه:

گروه شیلات



بیوگرافی :: تحصیلات :: تالیفات :: دروس :: برنامه هفتگی :: CV :: ارتباط


آریا باباخانی لشکان

متولد رشت

سال تولد؛ 1361

متاهل

زمینه های تحقیقاتی مورد علاقه:

- استخراج ترکیبات زیستی (آنتی باکتریایی، آنتی اکسیدانی و آنتی ویروسی) از آبزیان

- استفاده از آنتی اکسیدانهای طبیعی (با منشاء آبزیان) در نگهداری محصولات شیلاتی

- استفاده بهینه از محصولات جانبی شیلاتی به منظور تولید محصول با ارزش افزوده

-استفاده از آبزیان به منظور غنی سازی فراورده های غذایی



فارغ التحصیل دبیرستان استعدادهای درخشان (میرزاکوچک خان) رشت (79)

کارشناسی شیلات دانشگاه گیلان (84-80)

کارشناسی ارشد شیلات دانشگاه تربیت مدرس (86-84)

دکتری فرآوری محصولات شیلاتی دانشگاه تربیت مدرس (91-86)

فرصت مطالعاتی دانشگاه تکنولوژی دانمارک (2011)



مقالات علمی پژوهشی و ISI

 17Babakhani, A. Farvin, S. Jacobsen, Ch. (2016) Antioxidative Effect of Seaweed Extracts in Chilled Storage of Minced Atlantic mackerel (Scomber scombrus): Effect on Lipid and Protein Oxidation. Food and bioprocess technology. 9(2), 352-364.

 

 16Hosseini H, Mahmoudzadeh M, Rezaei M, Mahmoudzadeh L, Khaksar R, Karimian Khosroshahi N, Babakhani A. 2014.Effect of different cooking methods on minerals, vitamins and nutritional quality indices of kutum roach (Rutilus frisii kutum). Food Chemistry. 148, 1: 86–91

 

 15SV Hosseini, A Hamzeh, M Moslemi, A Babakhani Lashkan, A Iglesias. 2013. Affect of Delayed Icing on Biogenic Amines Formation and Bacterial Contribution of Iced Common Carp (Cyprinus carpio).    Molecules 18 .(12), 15464-15473

 

 

  14Hosseini S. V., Aflaki F., Sobhanardakani, S., Tayebi, L., Babakhani Lashkan, A., Regenstein, J. M. 2013. Analysis of mercury, selenium, and tin concentrations in canned fish marketed in Iran. Environmental monitoring and assessment. 185, 8:6407-6412

13- موسوی نژاد، م. نویریان، فلاحتکار، ب.، غفوری، ح. باباخانی آ. (1396).تغییرات شاخص‌های خونی ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) در طی شبیه سازی حمل و نقل در دماهای متفاوت. مجله پژوهش های جانوری. پذیرش

12-جاوید رحمدل, کامیار, علاف نویریان, فلاحتکار, باباخانی, آریا.اثر جایگزینی آرد ماهی با کنجاله آفتابگردان بر شاخص‌های رشد و ترکیب بدن بچه‌ماهیان انگشت‌قد کپور معمولی (Cyprinus carpio). نشریه علمی شیلات ایران. 26(2) .25-35.


11-جاوید رحمدل, کامیار, علاف نویریان, فلاحتکار, باباخانی,  آریا. (1395). اثر جایگزینی آرد ماهی با کنجاله آفتابگردان بر رشد، شاخص‌های هماتولوژیک و بیوشیمیایی پلاسما در بچه ماهیان انگشت‌قد کپور معمولی (Cyprinus carpio). نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(1), 49-68.‎ 

10-محمدی، ن، اجاق، س، م، باباخانی آ (1394). بررسی پایداری اکسیداتیو روغن ماهی با استفاده از عصاره‌ی هیدروالکلی بیلهر (Dorema aucheri): تحت حرارت مایکروویو. نشریه علوم و فنون شیلات. 4( 1) 83-92 . 


 

 9-سفری، پ، رضائی، م، شویکلو، ا، ر، باباخانی آ. (1394). تعیین فعالیت آنتی‌اکسیدانی و میزان فنول کل دوگونه جلبک دریایی خلیج‌فارس Chaetomorpha sp وColpomenia sinuosa در شرایط آزمایشگاهی (In vitro). مجله علوم و فنون دریایی. 14 (1)، 70-69.

 

8- گرمسیری, الهام, رضائی, شویک‌لو, امیررضا, باباخانی لشکان,  آریا. (1393). بررسی کارآمدی امواج مایکروویو در استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از جلبک قرمز Hypnea hamulosa و بهینه سازی شرایط استخراج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM). پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران, 10(2).‎

 

7-باباخانی لشکان، آ؛ رضائی، م؛ رضایی، ک؛ سیف آبادی، ج. 1391. بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی جلبک قهوه‌ای Sargassum angustifolium خلیج فارس به روش استخراج به کمک مایکروویو. نشریه شیلات دانشگاه تهران. 65 (3)، 255-243. 

  

6- باباخانی لشکان، آ؛ رضائی، م؛ رضایی، ک؛ سیف آبادی، ج. 1392. استفاده از عصاره جلبک قهوه‌ای سارگاسوم (Sargassum angustifolium) به عنوان آنتی اکسیدان در نگهداری گوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی (cultiventris Clupeonella) در یخچال. نشریه شیلات دانشگاه تهران. 66 (1). 

 

5-خضری، م؛ رضائی، م؛ اجاق، م؛ باباخانی لشکان، آ. 1391.افزایش زمان ماندگاری کیلکای معمولی با استفاده از آنتی اکسیدانهای طبیعی. مجله بهره برداری و پرورش آبزیان. 1 (1). 

 

4-سفری، پ،. رضائی،م. شویک‌لو، ا. ر.، باباخانی لشکان، آ. (1391) تاثیراستخراج به روش غوطه‌وری بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره جلبک سبز (Chaetomorpha sp)، خلیج‌فارس. مجله بهره برداری و پرورش آبزیان، 2 (4). 159-170.

  

3-گرمسیری،. ا. سفری، پ،. رضائی،م. شویک‌لو، ا. ر.، باباخانی لشکان، آ. (1391) میزان فنول کل و فعالیت آنتی اکسیدانی جلبک قرمز (Hypnea hamulosa) خلیج فارس، مجله بهره برداری و پرورش آبزیان،(در دست چاپ، زمستان 93)

 

2-باباخانی، آ؛ رضائی، م؛ حسینی، ه .بهرامی فر، ن. 1389. تاثير روش هاي پخت بر تركيبات بدن و اسيدهاي چرب عضله ماهي سفيد درياي خزر (Rutillus frisii kutum). مجله علوم و فنون دریایی ایران. 9 (1)، 48-37.

 

 1-خرمگاه، م ؛ رضائی، م؛ اجاق، م. باباخانی لشکان، آ. 1386. مقایسه ارزش های تغذیه ای واسیدهای چرب امگا-3 عضله های پشتی و شکمی کپور معمولی (Cyprinus carpio) وحشی و پرورشی. مجله علوم دریایی ایران. 6 (3و4)، 31-37.

 

 

کنفرانس ها و سمینار های  داخلی و بین المللی

 محمدی، ن.، اجاق، س، م.، باباخانی، آ. 1392. بررسی خواص آنتی اکسیدانی گیاهان دارویی و کاربرد آن در محصولات شیلاتی. اولین همایش ملّی مدیریت منابع طبیعی. 9 اسفند. . گنبد کاووس.

 

باباخانی لشکان، آ. (1392). تعیین کیفیت روغن تهیه شده از ضایعات ماهی فیتوفاک. دومین همایش ملی توسعه پایدار کشاورزی و محیط زیست سالم. 21 شهریور 92. همدان. ایران.

 

 باباخانی لشکان، آ؛ رضائی، م؛ رضایی ک. (1392). بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولی جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium خلیج فارس به روش استخراج به کمک مایکروویو. دومین همایش ملی توسعه پایدار کشاورزی و محیط زیست سالم. 21 شهریور 92. همدان، ایران.

 

باباخانی لشکان، آ؛ رضائی، م؛ رضایی، ک؛ سیف آبادی، ج. (1389). تاثیر زمان، حلال و نسبت ماده خشک به حلال در استخراج ترکیبات فنولی جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium . نخستین همایش ملی فرآوری و بهداشت فرآورده های شیلاتی. 27-26 بهمن، 1389، بندانزلی، ایران.

  

اجاق، م؛ رضائی، م؛ خرمگاه، م. باباخانی، آ. (1387). مقایسه ترکیبات تقریبی در عضلات چهار گونه ماهیان پرورشی گرمابی. اولین کنفرانس ملی علوم شیلات و آبزیان ایران. لاهیجان. ایران.

 

باباخانی، آ؛ رضائی، م؛ حسینی، و. (1387). تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیبات مغذی عضله ماهی قزل آلای رنگین کمان. اولین کنفرانس ملی علوم شیلات و آبزیان ایران. لاهیجان. ایران.


خرمگاه، م؛ اجاق، م؛ رضائی، م؛ باباخانی، آ.(1387). مقایسه ترکیبات تقریبی درعضلات چهار گونه ماهیان پرورشی گرمابی. اولین کنفرانس ملی علوم شیلات و آبزیان ایران. لاهیجان. ایران.

 

باباخانی، آ؛ رضائی، م؛ بهرامی فر، ن؛ تاثیر روشهای کباب کردن و سرخ کردن بر ترکیبات مغذی فیله ماهی سفید دریای خزر. اولین همایش ملی علوم دام و آبزیان. سنندج. ایران.

  

اجاق، م؛ رضائی، م؛ انوری، م؛ خرمگاه، م. باباخانی لشکان، آ. (1387). پروفیل اسیدهای چرب در دو گونه از کپور ماهیان پرورشی. همایش منطقه ای کشاورزی محور رشد و توسعه. مرودشت. ایران.

 

 

Babakhani-Lashkan, A., Rezaei, M., Rezaei K., Seifabadi., S. Effects of different extraction conditions on the phenolic compounds of extracts from Sargassum angustifolium; in microwave-assisted extraction. 41st WEFTA Meeting, Seafood for the Modern Consumer, 27-30 September, 2011. Gothenburg. Sweden

 

 

Babakhani, A., Rezaei, M., Hosseini., S.V. Effect of four cooking methods on the proximate  composition of rainbow trout 1st International Congress of Food Hygiene. 25-26 April, 2009. Tehran. Iran



اصول صید آبزیان  (کارشناسی)

 

 



نیمسال اول 96-95
روز/ساعت 8 - 10 11 - 13 13 - 15 15 - 17 16 - 18 18 - 20
شنبه مطالعه راهنمایی پروژه دانشجویان مطالعه و تحقیق مطالعه - -
یکشنبه مطالعه امور مجله تغذیه و بیوشیمی آبزیان اصول فرآوری آبزیان مطالعه - -
دوشنبه شورای گروه کمیته ترفیع و ارتقا مطالعه مطالعه - -
سه شنبه امور مجله تغذیه و بیوشیمی آبزیان کنترل کیفی تکمیلی مطالعه مطالعه - -
چهارشنبه کاربرد رایانه در علوم شیلاتی تکنولوژی نوین فرآوری شیلاتی راهنمایی پایان نامه دانشجویان - - -


CV [ دانلود ]


تماس با آریا باباخانی لشکان
aria_babakhani@yahoo.com, babakhani@guilan.ac.ir
Email: aria_babakhani@yahoo.com, babakhani@guilan.ac.ir   ورود به سیستم